offerte aanvragen

Bedrijven waarmee we samenwerken

Zoek je een bedrijf om je klus uit te voeren? Vraag hier je advies of offerte aan via de gemeente Epe. Epe werkt samen met lokale en regionale bedrijven in de gemeente Epe waarmee we afspraken hebben gemaakt: binnen 10 werkdagen maken ze een afspraak en ze leveren kwaliteit. Achteraf vragen we je of je tevreden bent. Steekproefsgewijs controleren we of de maatregel goed is uitgevoerd om kwaliteit te waarborgen.

Tevreden bewoners

Een belangrijke afspraak is dat als de gemeente Epe een offerte namens een bewoner aanvraagt, dit als een serieuze aanvraag beschouwd wordt. Het bedrijf stuurt de bewoner vervolgens rechtstreeks een offerte met een afschrift aan de gemeente Epe. En voor de duidelijkheid: we ontvangen daar geen provisie voor! Ons belang is dat de maatregelen goed worden uitgevoerd en bewoners tevreden zijn.

Zodra je de offerte aanvraagt, selecteren wij een geschikt bedrijf. Dat neemt contact met je op zodat jullie een afspraak kunnen plannen voor een bezoek aan je woning. Je ontvangt dan een offerte op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Naam*

Ik wil graag een offerte voor:

Vraag je een offerte aan via Epe Verduurzaamt, dan kom je in contact met een bedrijf uit de buurt dat gespecialiseerd is in energiebesparingsmogelijkheden en het duurzamer maken van je woning.
Meerdere keuzes mogelijk*
Hier kun je verder toelichten welke werkzaamheden je gedaan zou willen hebben.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.