offerteservice

Zoek je een bedrijf om je klus uit te voeren?


je komt in contact met lokale en regionale bedrijven

offerteservice

Zoek je een betrouwbaar bedrijf in of rond Epe, dan kun je gebruik maken van onze offerteservice. Een extra kwaliteitsbewaking van de Epe in samenwerking met lokale en regionale bedrijven. Handig voor jou als bewoner: je houdt zelf de regie over de offerte en de opdracht. Wij kijken mee en bewaken de kwaliteit.

De gemeente Epe werkt samen met lokale en regionale bedrijven waarmee we afspraken hebben gemaakt: binnen 10 werkdagen maken ze een afspraak en ze leveren kwaliteit. Achteraf bellen we of je tevreden bent. Steekproefsgewijs controleren we of de maatregel goed is uitgevoerd om kwaliteit te waarborgen.

Direct een offerte aanvragen?

offerteservice Offerte aanvragen

Isolatie

Isolatie en isolatieglas

offerteservice Offerte aanvragen

Warmtepomp

Check, offerte en installatie

offerteservice Offerte aanvragen

Zonnepanelen

Zonnepanelen en zonneboiler

Tevreden bewoners

Een belangrijke afspraak is dat als de gemeente Epe namens een bewoner een offerte aanvraagt, dit als een serieuze aanvraag beschouwd wordt. Het bedrijf stuurt de bewoner vervolgens rechtstreeks een offerte met een afschrift aan de gemeente Epe. En voor de duidelijkheid: we ontvangen daar geen provisie voor! Ons belang is dat de maatregelen goed worden uitgevoerd en bewoners tevreden zijn.